Asiakaspalvelu ja noutovarasto ovat avoinna arkisin ma-pe klo 7:30 – 17:00  (Heinäkuussa 7:30-16:00) puh. (09) 700 29 900 Huom! Olemme suljettuna Itsenäisyyspäivänä 6.12.
 Koronaohjeistus asiakkaille ja henkilökunnalle

Muuttolaatikot

Suomen Muuttolaatikko Oy:ltä saat iloiset muuttolaatikot ja kaiken mitä muutossasi tarvitset. Olemme keränneet tälle sivustolle kaiken mitä haluat tietää muuttolaatikoihin ja niiden vuokraukseen liittyen. Löydät vinkit myös muuton suunnitteluun ja pakkaustöihin. Huolellisella valmistautumisella vähennät muuttostressiä, ja teet muutostasi Iloisen kokemuksen. Toivotamme Teille onnea uuteen kotiin!

Sisällysluettelo

Muuttolaatikot

Suomen Muuttolaatikko Oy:ltä saat vuokrattua kaikki yleisimmät muuttolaatikot kaikilla yleisimmillä muuttolaatikoiden vuokraus -vaihtoehdoilla, eli päivävuokrauksena tai 22 päivän pakettivuokrauksena. Lisäksi teemme erikoistarjoukset pitkäaikaisvuokrauksiin sekä isoihin laatikkotarpeisiin. Palvelemme sekä kotiasiakkaita, että kaiken kokoisia yritysasiakkaita. Päivitämme laatikkovarastoa säännöllisesti (viimeisimmät uudet laatikot on ostettu keväällä 2022) ja käymme läpi ja puhdistamme laatikot jokaisen vuokrauksen välissä. Tarjoamme asiakkaille ensiluokkaisen muuttolaatikoiden vuokraus -palvelun ensiluokkaisilla tuotteilla.

Siirry tästä tai klikkaamalla kuvaa suoraan verkkokauppamme muuttolaatikot -osastolle!

Muuttolaatikoiden vuokraustavat ja vuokra-ajat

Voit vuokrata vuokralaatikot meiltä joko päivävuokralla, tai 22 päivän pakettivuokrauksena. vuokralaatikoiden vuokraus päivävuokralla on tarkoitettu erityisesti lyhyisiin, keskimäärin alle 10-13 päivän vuokrauksiin, ja maksat niissä vuokran vain toteutuneen vuokra-ajan mukaan. Vinkki, voit vuokrata ja palauttaa lainalaatikot erissä, jolloin vuokrakin kulkee vain niistä laatikoista, joita sinulla on kulloinkin hallussasi.

Muuttolaatikoiden 22 päivän pakettivuokrauksissa maksat vuokrauksesta kiinteän hinnan, jolla saat pitää laatikoita vuokralla enintään 22 päivää. Tämän jälkeen lainalaatikoiden vuokrausta voidaan jatkaa päivävuokrauksena. Myös pakettivuokrausten ketjuttaminen yhteen on mahdollista. Pakettivuokrauset tarjoavat lainalaatikoiden päivävuokrausta edullisemman hinnan keskimäärin jo 12 vuokrapäivän jälkeen.

Jos tarvittava vuokralaatikkomäärä on suurempi, tai vuokra-ajasta on tulossa pitempi, teemme laatikoiden vuokrauksesta mielellämme henkilö- tai yrityskohtaisen tarjouksen.

Alla olevasta taulukosta voit tarkistaa kotimuuttolaatikoiden osalta, milloin 22 päivän pakettivuokraus tulee edullisemmaksi vaihtoehdoksi, kuin lainalaatikoiden vuokraaminen päivävuokralla 0,16 € / laatikko / päivä.

Muuttolaatikot päivävuokralla vai muuttolaatikoiden vuokraus 22 päivän pakettivuokrauksena?

Esimerkiksi 60 kotimuuttolaatikkoa * 10 päivää * á 0,16 =96,00 eur (ja vastaava 60 kotimuuttolaatikon 22 päivän pakettivuokraus on 95,00 eur.). Valitsemalla siis 60 kotimuuttolaatikon pakettivuokrauksen saat 10 vuokrapäivän jälkeen tarvittaessa jopa 12 päivää lisää vuokra-aikaa, ikään kuin “kaupan päälle”.

Tiivistettynä muuttolaatikoiden 22 päivän pakettivuokrauksia kannattaa harkita erityisesti niiden asiakkaiden, jotka ovat vuokraamassa laatikoita 30 kpl tai enemmän. Isompi lainalaatikoiden lukumäärä tarkoittaa myös tyypillisesti sitä, että laatikoiden pakkaamiseen ja purkamiseen menee enemmän aikaa. On myös hyvin tavallista, että asiakas arvioi vuokralaatikoiden pitoajan alakanttiin. Varsinkin viimeisten laatikoiden purkamiseen ja sijoituspaikkojen löytämiseen voi muutosta uupuneella kulua aikaa.

Juuri tästä syystä 22 päivän pakettivuokraukset ovat aikoinaan tulleet markkinoille: lievittämään muuttostressiä. Ison muuttoprojektin loppusuoralla voi olla kivaa pitää muutama päivä vapaata vuokralaatikoiden purkamisesta ja käyttää aikaa vaikka uuteen asuinalueeseen tutustumiseen. Silloin on mukavaa, jos lainalaatikoiden vuokrauksesta aiheutuva kustannus ei nouse päivä päivältä.

Voit tarkistaa täältä milloin muut pakettivuokraukset kääntyvät päivävuokrausta edullisemmaksi

Vuokrattavat laatikot on tarkoitettu tavanomaiseen muuttotarkoitukseen. Niitä ei saa käyttää esimerkiksi niitä turmelevien aineiden tai rakennusjätteen kuljettamiseen. Kun vuokralaatikot ovat olleet tavanomaisessa käytössä, asiakkaan ei tarvitse pestä niitä itse ennen palautusta. Myöskään yrityksemme myymiä merkkaustarroja, tai maalarinteippiä ei tarvitse poistaa laatikoista (ks. sallitut tavat laatikoiden merkintään).

Asiakkaan on myös tärkeää tarkistaa vuokraamiensa laatikoiden lukumäärä toimituksen ja palautuksen yhteydessä. Tämä on tärkeää, jotta erimielisyyksiltä vuokralaatikoiden palautuksen yhteydessä vältytään. Kadonnut laatikkokaan ei ole maailman loppu. Esimerkiksi kadonneen kotimuuttolaatikon korvaushinta on 17,00 euroa.

Katso vuokrausehdot täältä kokonaisuudessaan.

Muuttolaatikon valinta

Vuokralaatikoiden vertailu

Mitä lainalaatikoita minun kannattaa tilata muuttooni? Kotimuuttolaatikko vs yritysmuuttolaatikko vs kannellinen kotimuuttolaatikko. Olit kotimuuttaja tai yritysmuuttaja, oikeasta laatikkomallista on iloa muutolla. Laatikkomalleissa on pienet mutta selkeät erot. Muista myös, että kotimuuttaja voi halutessaan tilata yritysmuuttolaatikoita ja yritysmuuttaja kotimuuttolaatikoita. Tai sekä että. Katso tästä vinkit laatikkomallin valintaan.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitaan?

 1. kotimuutossa

Hyvä lähtökohta tarvittavan vuokralaatikkomäärän arvioimiseen on yksi laatikko /neliömetri. Oikeaa vastausta ei joka tapauksessa ole, koska ihmisillä on hyvin erilaisia määriä tavaraa. Varsinkin isompien asuntojen laatikkomäärien arvioiminen on hyvin vaikeaa.

Vinkki Jos haluat tehdä muuttovalmistelut rauhassa, voit tilata lainalaatikot myös erissä. Esimerkiksi 100 m2 asunnon muutossa voit tilata itsellesi alkuun 50 laatikkoa ja pakkaustöiden edetessä uuden erän. Laatikkovuokra kulkee vain vuokralla olevista laatikoista, joten erissä tilaamisesta voi tulla säästöä kuljetusmaksuista huolimatta. Osaat näin toimimalla myös varmimmin vuokrata lainalaatikoita juuri oikean määrän. Voit myös yhdistellä vuokrausvaihtoehtoja esimerkiksi niin, että valitset ensimmäiset vuokralaatikot 22 päivän pakettivuokrauksella ja täydentävän erän lähempänä muuttoa päivävuokrauksella.

Kuinka paljon kotimuuttajat vuokraavat tavanomaisesti laatikoita?

 1. Yksiö = 15–30 laatikkoa
 2. kaksio = 30–50 laatikkoa
 3. kolmio 40–70 laatikkoa
 4. Neljähuonetta + keittiö = 60–100 laatikkoa
 5. Isoin kotimuuttoon meiltä tilattu laatikkomäärä on 400 vuokralaatikkoa. Erityisen isoksi laatikkomäärä voi kasvaa esimerkiksi, jos kodissa on erillisiä kirjastohuoneita tai asukkailla on muita keräilyharrastuksia. Tällöin laatikkomäärän arvioimiseen kannattaa ottaa mukaan hyllymetrit. Esim. kirjoja muuttolaatikkoon mahtuu yleensä vähintään noin 60 senttimetriä. (Tämä on laatikon pituus). Pieniä pokkareita laatikkoon mahtuu enemmänkin, joskin kirjalaatikostakaan ei kannata tehdä liian painavaa. 

Yläpuolella esitettyjä haarukoita voi vielä tulkita tyypillisesti siten, että haarukan alapäät ovat koskeneet esim. opiskelijoita, yksin eläviä tai pieniä perheitä. Esimerkiksi useampi lapsiset perheet puolestansa tarvitsevat lainalaatikoita usein enenemmän ja liikutaan haarukan yläpäässä. Lisäksi, jos joku huone asunnossa on käytännössä tyhjä, voi arvioida määrää pienemmän asunnon mukaan.

Tarvittavaan vuokralaatikoiden määrään vaikuttaa myös mm. pakkaustavat. Osa asiakkaistamme pakkaa esimerkiksi vaatekaapista viikattuina löytyvät vaatteet vuokralaatikoihin (helppo nostaa viikattuna uuteen vaatekaappin). Osa asiakkaistamme tyytyy pakkaamaan vaatteet vaatepusseihin.

 1. Yritysmuutossa

Yritysmuutoissa tarvittavien muuttolaatikoiden määrä kannattaa palastella osa-alue kerrallaan. Esimerkiksi pakataan yksi työpiste testiluontoisesti lainalaatikoihin, tai arvioidaan, kuinka monta laatikkoa siihen tarvitaan. Jos työpisteet ovat keskimäärin suurin piirtein samanlaisia, kerrotaan yhteen työpisteeseen tarvittavien vuokralaatikoiden lukumäärä työpisteiden lukumäärällä. Jos esimerkiksi työpisteen pakkaamiseen tarvitaan keskimäärin 5 vuokralaatikkoa ja työpisteitä on 100, niin saadaan tältä osin tulokseksi 500 laatikkoa.

Erillisistä arkistoista voidaan laskea, että 7 kansiota menee selkämys ylöspäin yhteen yritysmuuttolaatikkoon. Hyllymetrejä tästä tulee noin 0,6 (tämä on laatikon pituus). Kansioiden osalta tarvittavan laatikkomäärän arvioimiseen tarvitaan siis joko arvio hyllymetreistä tai arvio kansioiden lukumäärästä. Muista irtotavarahyllyistä kannattaa kokeilla / arvioida erikseen, kuinka monta hyllymetriä yhteen laatikkoon mahtuu.

Isommissa yritysmuutoissa muuttoliike tekee yleensä katselmuksen ja arvioitsijalta voi myös kysyä arviota vuokrattavien laatikoiden lukumäärästä. Muista myös, että myös yritysmuuttoihin laatikot voi tilata erissä ja tämä monesti on myös kustannustehokkain tapa toimia. Yritysmuutoissa on hyvin tavanomainen esimerkiksi tilanne, jossa osaa tavaraoista (esim. erillinen arkisto) päästään pakkaamaan hyvissä ajoin ennen muuttoa, kun taas esimerkiksi työpisteiden pakkaaminen voidaan joutua jättämään ihan viime tinkaan.

Muuttolaatikoiden vuokraus vs. pahvilaatikot

Pahvilaatikot vai muuttolaatikoiden vuokraus pitkäksi ajaksi? Pahvilaatikoiden ostaminen on hyvä ratkaisu silloin, kun laatikoiden pitotarve on täysin ennustamaton ja laatikot halutaan omiksi. Jos kuitenkin vuokralaatikoita tarvitaan väliaikaisesti (esim. tavarat ovat säilytyksessä putkiremontin ajan tms.) ja laatikoiden pitoaika on suurin piirtein ennustettavissa, voi muuttolaatikoiden vuokraaminen olla erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto. Teemme tällä hetkellä tarjoukset erikseen erilaisiin lainalaatikoiden pitotarpeisiin.

Kysy tarjous muuttolaatikoiden pitkäaikaisvuokrauksesta, jos

 1. Etsit ympäristöystävällistä vaihtoehtoa laatikkotarpeeseesi. Kun vuokraustarpeesi päättyy, jatkavat laatikot seuraavalle asiakkaalle.
 2.  Laatikoiden pitoaika on ennustettavissa ja vuokra-aika on alle vuosi (pidempikin vuokra-aika on toki mahdollinen)
 3. Kun laatikoiden on syytä olla kestäviä. Jos esim. varastossa on tarpeen laittaa painavia laatikoita päällekkäin, muodostuu alimmille laatikoille korkea paine ylhäältä päin. Liian heppoisissa pahvilaatikoissa voi silloin pettää muoto. Tämä voi vahingoittaa laatikossa olevaa tavaraa sekä aiheuttaa laatikkopinolle sortumisvaaran. (pahvilaatikoita on kestävyydeltään monenlaisia)

Siirry tästä suoraan tarjouspyyntölomakkeelle!

Valitse pahvilaatikot, jos

 1. Vuokralaatikot tulisivat vuokralle täysin ennalta määrittelemättömäksi ajaksi
 2. Pahvilaatikoita ei jouduta käsittelemään kosteissa olosuhteissa (kuin korkeintaan lyhyitä aikoja)
 3. Laatikoiden katoamiseen muuton aikana on tavanomaista korkeampi riski tai muutto tapahtuu esim. ulkomaille jolloin laatikoiden palauttaminen ylipäänsä olisi kohtuuttoman kallista. (Yrityksemme vuokratuotteita ei saa viedä ulkomaille ilman erillistä kirjallista lupaa)

Verkkokaupassamme myymme myös erilaisia pahvilaatikoita ja voit tilata pahvilaatikoita lainalaatikoiden lisäksi vaikka samassa kuljetuksessa. Useinhan muutossa voi olla tilanne, että laatikoiden vuokraus toimii valtaosin erinomaisesti, mutta muutamista laatikoista tiedetään ennalta, että näiden purkamisessa tulee menemään aikaa. Ota silloin vuokralaatikoiden lisäksi muutama pahvilaatikko.

Verkkokaupan pakkaustarvikeosastolta löytyviä pahvilaatikoita esittelyssä. Siirry tästä pakkaustarvikeosastolle!

Kotiinkuljetus ja poishaku

Meiltä saat vuokralaatikoille kotiinkuljetuksen ennen muuttoa ja poishaun muuton jälkeen. Olemme laatikoiden kuljetuksissa nopeita, pää ajovyöhykkeillämme 1-3 (koskee pääkaupunkiseutua ja alueita noin 50 kilometrin säteellä Helsingistä) tarvitsemme verkkokaupassamme tehdyt kuljetustilaukset viimeistään toimituspäivän aamuna ennen klo 7:00. Laatikoiden poishaut tarvitsemme viimeistään niitä edeltävänä arkipäivänä ennen klo 16:00. Pyydämme kuitenkin, että asiakkaat mahdollisuuksien mukaan tilaisivat kuljetukset ajoissa, jotta kiirekuljetuspaikkoja riittää kaikille.

Kuljetushinnaston ja muut kuljetusten speksit löydät täältä

Kuljetus lisätään tilaukseen vasta verkkokaupan kassatoiminnossa, jossa sivu vielä tarkistaa kuljetusmaksun suuruuden postinumeron perusteella. Valitse siis ensin haluamasi tuotteet (lainalaatikot ja pakkaustarvikkeet voi tilata samalla kerralla) ostoskoriin ja siirry tämän jälkeen kassalle.

Muuttaminen ja muuton suunnittelu

Muuttaminen on usein aikaa ja energiaa vievää puuhaa, ja stressiltä on vaikea välttyä. Muuton suunnittelu ja valmistelut kannattavat aloittaa hyvissä ajoin ennen muuttoa. Hyvällä esivalmistelulla muutto sujuu sutjakkaasti ja suuremmilta yllätyksiltä vältytään. Hyvä valmistautuminen auttaa säästämään myös muuton kokonaiskustannuksissa. Sananlasku ”puuttuva muuttolaatikko on kallein vuokralaatikko” pätee muuttoon valmistautumiseen mutta samalla lailla kaikki viime tinkaan tehdyt hätäratkaisut voivat rokottaa muuttajan kukkaroa. Katso tästä vinkit muuton suunnitteluun!

Pakkaustarvikkeet

Mietitkö mitä pakkaustarvikkeita tarvitset?

Kotimuutoissa kolme eniten myymäämme pakkaustarviketta, joita voi lähes poikkeuksetta suositella kaikille ovat:

Yritysmuutoissa edellä mainittujan pakkaustarvikkeiden lisäksi on usein käyttöä myös suojausteipille ja merkkaustarroille. Toki kotimuutoissakin merkitseminen on tärkeää. Merkitsemisen tärkeys korostuu mitä suuremmasta muutosta on kysysmys.

Katso lisää vinkkejä pakkaustarvikeosastoltamme!

Pakkausohjeet

Kuinka pakata taulut, televisiot, lainalaatikot, pesukone? Olemme keränneet pakkausvinkit 12 yleisimmästä pakkauskohteesta. Pakkaamiseen suunniteluun kannattaa uhrata hetkinen, koska hyvin pakattu irtain paitsi säilyy ehjänä, tekee muuttotyöstä mukavampaa sitä suorittaville henkilöille. Muuton pakkaustöiden yhteydessä on myös oiva hetki karsia turha roina pois. Katso pakkausvinkit täältä!

Muuttolaatikoiden merkitseminen

Sallitut merkintätavat ja yritysmuuttolaatikon merkintäalue

Voit merkitä vuokralaatikoita vain seuraavilla tavoilla:

 1. Merkkaustarroilla
 2. Suojausteipillä
 3. Maalarinteipillä

Voit kirjoittaa muuttotarraan tai esimerkiksi maalarinteipin päälle esimerkiksi kohdehuoneen tms. Lainalaatikoihin ei saa kirjoittaa suoraan, eikä laatikoihin saa käyttää muita merkkejä tai tarroja, koska ne eivät välttämättä lähde pois laatikoista siististi. 

Yritysmuuttolaatikoissa on merkintätarroja varten erityinen tarra-alue laatikon päädyissä. ks. kuva alla. (Suosittelemme merkintäalueen käyttöä, mutta emme vaadi sitä)

Yritysmuuttolaatikot sisältävät erityiset tarra-alueet merkkaustarroille ja teipeille.

Kotimuuttolaatikoissa ei ole vastaavaa merkintäaluetta, joten tarran tai teipin voi sijoittaa vapaasti laatikossa. Laatikoiden merkitsemistä useammalta sivulta kannattaa myös harkita. Muuton aikana laatikot saattavat jäädä esimerkiksi seinää vasten niin, että muuttotarra jää pois näkyvistä.

Eri väristen muuttolaatikoiden vuokraus. Milloin eri värisiä laatikoita kannattaa hyödyntää?

Verkkokauppamme ei valitettavasti tue suoraan eri väristen vuokrattaven lainalaatikoiden tilaamista. Voit kuitenkin halutessasi esittää toiveen kassasivun lisätietoa -kentässä. Eri värien saatavuus voi vaihdella, mutta pääsääntöisesti meiltä on saatavissa kotimuuttolaatikoita tumman vihreinä, kirkkaan vihreinä ja sinisinä. Yritysmuuttolaatikoita meillä on saatavilla tumman vihreinä, harmaina, sinisinä, liiloina ja vaaleanvihreinä. Huom! Erivärisiä laatikoita ei kannata laittaa sisäkkäin koska niissä on jumiutumisvaara. 

Kotiasiakkaiden kannattaa jakaa tilaus kahteen väriin silloin, jos yhdestä osoitteesta viedään tavaraa kahteen osoitteeseen.

Yritysasiakkaiden kannattaa tilata erivärisiä laatikoita esimerikiksi eri osastoille. Tällainen karkea erottelu voi jo suoraan nopeuttaa muuttoa, vaikka lainalaatikot toki kannattaa muutenkin merkata. Lisäksi ”harvinaisemman” värisiä laatikoita kannattaa pyytää, jos yritys on muuttamassa esimerkiksi uuteen yritystaloon tai kauppakeskukseen. Useampikin samaan aikaan muuttava yritys on saattanut päätyä meidän laatikoihimme, jolloin laatikoilla voi olla sekaantumisvaara.

Jos tarvitset apua tilauksen tekemiseen, niin asiakaspalvelumme auttaa mielellään puh. (09) 700 29 900. Meille saa tehdä tilauksen myös kokonaan perinteisesti puhelimitse.

Muuttajan Muistilista

Muutossa on yhtä sun toista muistettavaa. Ota muuttajan muistilistamme avuksesi muuton suunnitteluun. Muutosta voi tehdä itselleen mukavaa, kun kaikki muuttoon liittyvät tärkeät asiat (pakkaustyöt, muuttoliikkeen tilaaminen sekä osoitteenmuutokset, vakuutusten ja sähkön siirrot yms.) on hoidettu ajoissa kuntoon. Uuteen kotiin on myös tärkeää hommata riittävä valaistus jo ennen muuttopäivää (ainakin pimeään vuoden aikaan). Katso koko muuttajan muistilista täältä!

Yhdeksän syytä, miksi lainalaatikoiden vuokraus kannattaa ottaa Suomen Muuttolaatikko Oy:ltä

Pohditko vielä laatikoiden vuokraamisen ja muiden pakkaustapojen väliltä? Tai että keneltä laatikot kannattaa vuokrata? Alla on esitetty yhdeksän syytä, miksi uskomme olevamme oiva laatikkokumppani muutossasi

 1. Edustamme vuokralaatikoiden vuokrauksessa kiertotalouskulttuuria parhaimmillaan. Samat lainalaatikot kiertävät muutoilta toiselle ja palvelevat elinkaarensa aikana lukuisissa koti- ja yritysmuutoissa. Ympäristön kannalta on tärkeää tehdä kestäviä tuotevalintoja kertakäyttötuotteiden sijaan.
 1. Ekologisuutensa lisäksi lainalaatikoiden vuokraus on hyvin näppärää. Tuomme vuokralaatikot ennen muuttoasi haluamanasi päivänä ja haemme laatikot muuton jälkeen pois. (tai voit hakea laatikot itse ja palauttaa ne itse). Joka tapauksessa sinun ei tarvitse miettiä miten kierrätät vuokraamasi laatikot muuton jälkeen
 1. Muuttolaatikoiden vuokraus on edullista. Esimerkiksi kotimuuttolaatikon päivävuokrahinta on vain 0,16 € / laatikko / päivä. Saat pitää laatikkoa vuokralla monta päivää kunnollisen pahvilaatikon hinnalla. Lisäksi vuokralaatikoiden 22 päivän pakettivuokrauksemme pitää laatikkovuokrauksen kilpailukykyisenä vaihtoehtona myös silloin kun haluat muuttaa rauhassa. 

Mikä parasta, pidempiin ja erikoislaatuisempiin tarpeisiin teemme mielellämme henkilö- tai yrityskohtaisia tarjouksia! Palveluhaluiset asiakaspalvelijamme auttavat mielellään.

 1. Laatikoiden vuokraus voi tuoda kustannussäästöjä. Miten tämä on mahdollista? 

Oletko tilannut muuttopalvelun itsellesi tuntihinnalla? Tämä on yleinen muuttojen hinnoittelutapa ja tavallaan hyvin reilu. Maksat vain siitä ajasta, jonka muuttosi tekemiseen oikeasti menee. Eikö silloin ole järkevää, että pakkaustyöt on tehty mahdollisimman hyvin ennakkoon valmiiksi, jotta itse muuttotyö hoituu nopeasti? Vaikka tekisit muuttosi kaveriporukalla, niin hyvä valmistautuminen on reilua muuttoporukkaasi kohtaan.

Vuokralaatikot voidaan siirtää nokkakärryille jopa 4–5 laatikkoa kerrallaan ja sitoa muuttoautoon nopeasti ja turvallisesti. Toki muuttoauton kuljettajasta voi olla vähän tylsää pelata tetristä muuttoauton lastauksessa, kun kaikki palat ovat saman muotoisia. Erilaisia pussukoita ja nyssyköitä kannetaan pahimmillaan yksi kerrallaan ulos asunnosta. Tämä on hidasta ja auton pakkaamiseen menee myös enemmän aikaa. 

Bonuksena kunnolla pakatut tavarat säilyvät muutossa keskimäärin paremmin ehjinä, kuin huonosti pakatut tavarat. Tämä tuo myös vähemmän riitoja muuttoliikkeiden kanssa, joiden kanssa joskus joudutaan miettimään, että kenen syytä se nyt oikeastaan on, jos esimerkiksi johonkin pussukkaan sellaisenaan pakatut posliiniset tai lasiset astiat ovat sattuneet särkymään muuton aikana. 

Absoluuttisella tasolla emme pysty sanomaan tuoko lainalaatikoiden vuokraus sinulle kuinka paljon säästöjä. Joka tapauksessa pitkäaikaisina muuton ammattilaisina olemme nähneet lukemattomia muuttoja, jotka olisivat menneet paljon paremmin ja nopeammin, jos asiakas olisi pakannut irtotavaransa valmiiksi kunnollisiin lainalaatikoihin.

 1. Vuokrattavat muuttolaatikot ovat kestäviä ja tarkoitettu nimen omaisesti muuttotarkoitukseen. Ne ovat yhdenmuotoisia ja laatikot on helppo siirtää nokkakärryillä. Laatikot on helppo pakata muuttoautoon ja sitoa turvallisesti kiinni. En ole ikinä kuullut, että muuttolaatikosta olisi revennyt pohja muuton aikana. Mutta pahvilaatikoista…
 1. Tilatessasi vuokralaatikoille kuljetuksen, voit tilata samaan syssyyn muutkin muutossa tarvitsemasi pakkaustarvikkeet. Kaikki samasta paikasta. Vinkki: Voit palauttaa käyttämättä jääneet edelleen myyntikuntoiset, avaamattomat  pakkaustarvikkeet laatikoiden palautuksen yhteydessä ja vähennämme niiden hinnan laskulta täysimääräisenä!
 1. Meiltä saat kaikista iloisimmat muuttolaatikot!
 1. Yrityksemme on niittänyt mainetta erityisen hyvällä asiakaspalvelulla ja muuttoalan osaajana. Me palvelemme mielellämme. Jos tulet hakemaan lainalaatikoita itse, voimme pakata laatikot autoon puolestasi. Jos aprikoit paljonko autoosi mahtuu laatikoita, voimme sovittaa sitä ennen vuokrasopimuksen allekirjoitusta.

Kotiinkuljetuksissa tuomme laatikot asunnon sisälle asti. Silloinkin kun kerrostalossa ei ole hissiä käytettävissä. Pyrimme olemaan joustavia ja tarjoamaan palvelun asiakkaan tarvitsemalla tavalla. Voimme esimerkiksi jättää laatikot asiakkaan oven viereen odottamaan, jos asiakaan on vaikea olla päiväsaikaan kotona vastaanottamassa muuttolaatikoita.

 1. Olemme hyvä lähtösteppi muuttoon ja saat työt liikkeelle, teit muuton sitten omatoimimuuttona tai käytit muuttoliikettä. Muutto voi olla hyvin stressaava ja muistettavaa on paljon. On siis hyvä lähteä ajoissa liikkeelle. Lue myös muut vinkkimme pakkaamiseen ja muuttamiseen liittyen ja tilaa vuokralaatikot ja pakkaustarvikkeet itsellesi jo tänään!

Tervetuloa myymäläämme!

Muuttolaatikoiden vuokraus ja pakkaustarvikkeet Muuttolaatikon myymälästä
Laatikoiden vuokraus sekä muuttovälineet, kuten rullakot, nokkakärryt, pyöräalustat ja pakkaustarvikkeet hoituvat myös myymälästämme käsin. Myös ilman ennakkovarauksia.

Myymälämme sijaitsee osoitteessa Hämeentie 155, Helsinki. Olemme Arabia 155 liiketalossa alhaalla katutasossa. Myymäläämme on oma sisäänkäynti ja auton voi jättää suoraan lastauslaiturin eteen asioinnin ajaksi.

BACK TO TOP
Tallenna ostoskori
Ostoskorisi tallennetaan yksilöidyllä osoitteella. Sinä tai kuka tahansa muu voitte käyttää luotua osoitetta ostoskorin sisällön tarkasteluun. Ostoskori säilytetään 30 päivää.
Takaisin Tallenna ostoskori
Ostoskorisi sisältö tallennetaan. Voit lähettää ostoskorin tiedot itsellesi tai esimerkiksi kaverillesi ja palauttaa ostoskorisi sisällön helposti. Ostoskori säilytetään 30 päivää.
Ostoskori lähetettiin onnistuneesti.

X