Yksityisille

Vuokraamme muuttolaatikoita ja muita muuttovälineitä sekä myymme pakkaustarvikkeita

Olemme Helsingissä sijaiteva muuttolaatikoiden ja muiden muuttovälineiden tukkuvuokraamo sekä pakkaustarvikemyymälä. Meiltä saat vuokrattua kaikki muutoissa tarvittavat muuttovälineet (muuttolaatikot, muuttokärryt, kantovaljaat, pyöräalustat, erikoislaatikot jne.) edullisin tukkuhinnoin. Tämän lisäksi meillä on myynnissä kattava valikoima erilaisia pakkaustarvikkeita.

Tilaa edullinen kotiinkuljetus tai nouda itse

Omatoimisen muuttajan kannattaa ottaa tilaamiensa laatikoiden ja tarvikkeiden kotiinkuljetus. Ajamme laatikoita ja muita tuotteita joka arkipäivä (ma-pe) pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla. Meiltä saat toimituksen jo seuraavaksi arkipäiväksi. Samaan toimitukseen voit tilata sekä muuttolaatikoita, että muuttovälineitä ja pakkaustarvikkeita. Lue myös muuttajan vinkit tämän sivun alaosasta.

Voit noutaa vuokralaatikot, pakkaustarvikkeet ja muuttovälineet toimipisteestämme Hämeentieltä. Etukäteen varatut laatikot ja tarvikkeet tekevät asioinnistasi nopeampaa. Toimipisteemme on avoinna ma–pe klo 7.30–17.00. (Heinäkuussa klo 7.30 – 16) Jos et tiedä kuinka paljon laatikoita autoosi mahtuu, niin voimme sovittaa määrän, ja merkitä sopimukseen juuri sen verran laatikoita kuin autoosi mahtuu. Voit myös hakea laatikot erissä ja palauttaa erissä. Veloitamme vuokratuotteet aina vasta jälkikäteen toteutuneen vuokrauksen perusteella.

Varastointi

Aina ei kaikelle tavaralle ole säilytystilaa tarpeeksi. Voit vuokrata meiltä joko tilapäistä tai pidempiaikaista lämmintä varastotilaa. Varastoa voit hyödyntää myös hetkellisessä tavaran siirrossa. Lämmin varastotila sijaitsee Hämeentillä Helsingissä.

Varaston vuokraus: Avausmaksu 20 € + tilavuokra 20 €/m²/kk

Pienin vuokrattava ala 4 m².

Tila on siistiä ja sopii hyvin esimerkiksi kodin tavaroiden tilapäiseen säilytykseen tai yrityksille väliaikaiseen varastointiin. Tavaraa voi tuoda varastoon itse tai niille voi pyytää kuljetuspalvelua. Varastointi on turvallista videovalvotussa kiinteistössä. Tavaroita tuotaessa tai noudettaessa henkilökuntamme on aina paikalla valvomassa.
Varastotilaa vuokraamme tavaroittesi määrän mukaan, eli maksat vain siitä tilasta minkä tavarasi tarvitsevat – edullista.

Kysy lisää! Soita (09) 700 29 900 tai laita viestiä täältä!

Pitkäaikaisvuokraus

Haluatko muuttaa rauhassa ja tilata laatikot jo hyvissä ajoin ennen muuttoa? Tai lähestyykö esimerkiksi putkiremontti ja tarvitsisit muuttolaatikoita jopa useaksi kuukaudeksi tavaroiden säilyttämiseen pois remontin tieltä? Meiltä voit vuokrata laatikot myös pitkiksi vuokra-ajoiksi, ja teemme pitkäaikaisiin laatikkotarpeisiin mielellämme erityistarjouksia, usein huomattavasti edullisemmin kuin listahintamme. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Iloinen ja vaivaton muutto

Tarvittaessa hoidamme myös koko muuttonne, myös yritysmuutot. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Kotimuuttojen avuksi olemme keränneet listan, josta löydät apua muuttoon sekä muistilistan mm. mihin kaikkialle muutostasi tulisi ilmoittaa.

Kotimuuttajan muistilista

  • Varaudu muuttoon jo etukäteen. Hanki muuttolaatikot ja muuttoauto ajoissa. Kuun vaihteessa muuttaa moni muukin, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Kunnon muuttolaatikot maksavat itsensä nopeasti takaisin helppona pakkaamisena ja siirtämisenä sekä ehjinä tavaroina.
  • Pakkaaminen. Älä pakkaa laatikoita ylipursuaviksi tai liian painaviksi, vaan siten että ne voi helposti kantaa ja pinota päällekkäin. Mitä huolellisemmin pakkaat, sitä nopeammin muutat ja tavarat säilyvät ehjinä perille. Muista suojata taulut, lamput ja muut arvotavarat helposti meiltä saatavilla pakkaustarvikkeilla.
  • Merkitse pakkaamiisi laatikoihin joko sisältö (astioita, kirjoja…) tai määränpää (makuuhuone, keittiö…), muuttomiesten on silloin helpompi kantaa laatikot suoraan sinne, missä ne puretaan.
  • Valmista muuttoon ”henkiinjäämislaatikko”, johon pakkaat kaiken, mitä ilman et ensimmäistä yötä selviä (ruokaa, astioita, lakanat, yöpuvut, hammasharjat, vessapaperia, lääkkeet, pesuaineita jne.) – merkitse tämä laatikko niin selvästi, että sen löytää varmasti kaiken kaaoksenkin keskellä.
  • Muista myös tavarat ullakolta ja kellarista sekä urheiluvälineet varastoistaan.
  • Ilmoita muutostasi. Tee muuttoilmoitus hyvissä ajoin, jotta postisi löytää oikeaan osoitteeseen heti muuttopäivästäsi alkaen. Laki määrää, että muuttoilmoitus on tehtävä viikon kuluessa muutosta. Postista saat muuttoilmoituskortteja, joilla ilmoitat ystävillesi uuden osoitteen helposti.
  • Ilmoita sekä vanhalle että uudelle isännöitsijälle tai huoltoyhtiölle muutostasi.
  • Tee sähkösopimus sähköyhtiön kanssa mielummin jo ennen kuin muutat uuteen asuntoosi. Irtisano vanha sopimuksesi. Ilmoita vedentoimittajallesi tulevasta muutostasi, tilaa hyvissä ajoin mittarin loppulukeminen ja tee uusi sopimus uuden vesiyhtiön kanssa.
  • Ilmoita vakuutusyhtiölle muutostasi ja tarkista onko kotivakuutuksesi riittävä uuteen asuntoosi. Tilaa internet-yhteyden siirto tai avaus ajoissa niin vältyt katkoksilta verkon käytössä.