Yrityksille

Lähestyykö yritysmuutto, mutta ette ole aivan varma miten muuttonne kannattaisi suorittaa?

Käymme mielellämme tekemässä yrityksessänne maksuttoman palvelutarvekartoituksen ja sen perusteella tarpeisiinne pohjautuvan tarjouksen muuton suorittamisesta, välinevuokrauksesta, väliaikaisvarastoinnista, kierrätyksestä. Mitä ikinä sitten muuttoonne tarvitsettekin.

Onko muuttonne muilta osin jo suunniteltu, mutta tarvitsisitte vielä esimerkiksi muuttolaatikot pakkaamista varten? Meiltä voitte tilata palvelut myös yksitellen oman tarpeenne perusteella.

Muuttolaatikoiden ja muiden muuttovälineiden vuokraus edullisin tukkuhinnoin

Tukkuvuokraamona pystymme tarvittaessa tarjoamaan muutoille myös erittäin suuria määriä muuttolaatikoita ja muita muuttovälineitä, myös pidemmiksi vuokra-ajoiksi. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Meillä on nopea vasteaika. Esimerkiksi muuttovälinetilaukset ehtivät jo seuraavan työpäivän toimituksiin.

Varastointi

Aina ei kaikelle tavaralle ole säilytystilaa tarpeeksi. Voit vuokrata meiltä joko tilapäistä tai pidempiaikaista lämmintä varastotilaa. Varastoa voit hyödyntää myös hetkellisessä tavaran siirrossa. Lämmin varastotila sijaitsee Hämeentillä Helsingissä.

Varaston vuokraus: Avausmaksu 20 € + tilavuokra 20 €/m²/kk

Pienin vuokrattava ala: 4 m².

Tila on siistiä ja sopii hyvin yrityksille väliaikaiseen varastointiin. Tavaraa voi tuoda itse tai voitte pyytää meiltä kuljetuspalvelua. Varastointi on turvallista, kiinteistö on videovalvottu. Tavaroita tuotaessa tai noudettaessa henkilökuntamme on aina paikalla valvomassa. Varastotilaa vuokraamme tavaroittesi määrän mukaan, eli maksat vain siitä tilasta minkä tavarasi tarvitsevat – edullista.

Kysy lisää! Soita (09) 700 29 900 tai laita viestiä täältä!

Kuljetus- ja muuttoliikeasiakkaat

Teemme yhteystyötä lukuisten pääkaupunkiseudulla toimivien muutto- ja kuljetusliikkeiden kanssa täydentämällä heidän laatikko- ja muita muuttovälinekapasiteetteja muuttoruuhkien aikana. Jos teillä on joskus/usein tilanne, jossa pystyisitte kyllä muilta osin täyttämään asiakkaanne tarpeen, mutta jokin osa-alue olisi jäämässä vaillinaiseksi (muuttolaatikot tai muuttovälineet loppuvat kesken, asiakas tarvitsisi myös väliaikaista varastointia tms.), niin olkaa yhteydessä! Katsomme mielellämme millä tavalla voimme olla avuksenne. Tarjoamme muutto- ja kuljetusliikeasiakkaille myös Extranet-palvelun, josta voitte lähes reaaliaikaisesti seurata kuinka paljon milläkin viitteellä on välineitä vuokralla.