Usein kysyttyä

Tarvitseeko tuotteet varata etukäteen, jos on itse tulossa hakemaan niitä?

Myyntituotteita löytyy ilman ennakkovarausta, ja näitä voi tulla Hämeentien toimipisteeltämme ostamaan ilman ennakkovarausta. Vuokratuotteitakin löytyy pääsääntöisesti ilman ennakkovarausta, mutta varaamalla tuotteet etukäteen joudutat asiointiasi toimipisteessämme huomattavasti.

Voiko vuokratavaroita viedä ulkomaille?

Vuokratuotteita ei saa viedä ulkomaille ilman vuokraamon erillistä kirjallista suostumusta. Ulkomaanmuutoissa/toisille paikkakunnille muutoista suosittelemme käyttämään esimerkiksi laatikoiden vuokraamisen sijaan meidän myynnissä olevia pahvisia muuttolaatikoita, jolloin laatikoiden palauttamista ei joudu murehtimaan.

Tarvitseeko yksityisasiakkaan täyttää henkilötunnus kokonaan?

Henkilötunnus tulee täyttää kokonaisuudessaan aina, kun kysymyksessä on myynti laskun mukaan, tai tavaroiden (muuttolaatikoiden, nokkakärryjen jne.) vuokraus tai auton vuokraus. Kohtaa: henkilötunnus ei tarvitse täyttää, jos kyseessä on esimerkiksi pakkaustarvikkeiden myynti ja asiakas maksaa tuotteet toimituksen yhteydessä, tai saapuu paikalle ostamaan pakkaustarvikkeita.

Mihin Suomen Muuttolaatikko Oy käyttää henkilötunnusta?

Tarkistamme vuokra-asiakkaiden luotto- ja osoitetiedot. Lisäksi se tulee laatikoiden vuokrasopimukseen. Henkilötunnuksen kysyminen parantaa vuokraajan turvallisuutta, koska sillä hankaloitetaan laatikoiden tilaamista toisen nimiin.

Voiko asiakas, jolla on maksuhäiriöitä vuokrata vuokratuotteita?

Suomen Muuttolaatikko Oy pitää vuokraamisen ehtona kunnossa olevia luottotietoja, eikä tavaroiden vuokraaminen näin ollen onnistu. Monet muutot onnistuvat kuitenkin myös pelkillä myytävillä pakkaustarvikkeilla, kuten meidän pahvisilla muuttolaatikoilla, ja mikään ei estä näiden ostamista.

 

laatikot