Yritysmuuttolaatikko (myös kotiasiakkaille)

Vuokratuote

0,17  / kpl / päivä

Kestävä ja kätevän kokoinen yritysmuuttolaatikko soveltuu hyvin varsinkin yritysmuuttoihin. Pinottavissa sankalaatikoissa kuljetat yrityksesi irtaimiston suojatusti ja tiiviisti. Meiltä onnistuu myös hyvin isot erät yritysmuuttolaatikoita, sekä laatikoiden pitkäaikaisvuokraus. Kysy tarjous!

Toimitus

Pääkaupunkiseudulle alk. 19,00 €, katso hinnasto
Nouto toimipisteestämme 0 €
toimitustapa valitaan vasta kassalla

Tuotetiedot

Tyhjät yritysmuuttolaatikot, eli sankalaatikot pinoutuvat sisäkkäin ja täytenä ne on helppo pinota päällekkäin metallisangat käännettyinä. Voit pinota laatikot 4 laatikon torneihin, jolloin niitä on helppoa ja turvallista liikutella nokkakärryillä. Laatikoissa on merkkausalueet muuttotarroja varten laatikoiden päädyissä. Ks. sallitut merkkaustavat täältä.

Asiakkaamme pohtivat usein, kannattaako muuttoon valita yritys- vai kotimuuttolaatikot. Yritysmuuttolaatikko on laatikoista tilavampi ja siinä on suoremmat kulmat, jonka ansioista erityisesti mapit mahtuvat laatikkoon paremmin. Sankalaatikko on laatikoista kuitenkin raskasrakenteisempi, joten suosittelemme sitä ensisijaisesti muuttoihin, joissa täydet laatikot voidaan siirrellä nokkakärryillä tai rullakoilla. Yritysmuuttojen lisäksi laatikoita voidaan siis hyödyntää hyvin myös kotimuutoissa, jos muuttovälineet ovat käytössä, kulkureitit ovat hyvät ja hissit tilavat.

 

Yritysmuuttolaatikoiden vuokraus päivävuokralla vai 22 päivän pakettivuokrauksena?

Päivävuokraus on tarkoitettu ensisijaisesti lyhytaikaisiin laatikoiden pitotarpeisiin. Mikäli pakkaustöihin halutaan käyttää aikaa, suosittelemme tutustumaan sankalaatikoiden 22 päivän pakettivuokraukseen. Useimmat pakettivuokraukset kääntyvät edullisemmaksi vaihtoehdoksi jo 13 vuokrapäivän jälkeen. Jos vaihtoehtojen väliltä valitseminen on vaikeaa, suosittelemme aina pakettivuokrausta. Laatikoiden pitoaika on helppoa arvioida alakanttiin.

Vinkki: Laatikot voi tilata myös erissä. Voit myös yhdistellä vuokraustapoja esimerkiksi niin, että otat ensimmäisen setin laatikoita pakettivuokrauksena ja lähempänä muuttoa tilattavat laatikot päivävuokrauksena. Ensin tapahtuva palautus kohdistetaan aina päivävuokralla oleviin laatikoihin.  Yritysmuutoissa on monesti tilanne, jossa esim. erillistä arkistoa päästään pakkaamaan jo hyvissä ajoin kun taas työpisteet päästään pakkaamaan vasta ihan viime tingassa. Tällöin on turha ottaa kaikkia laatikoita vuokralle samaan aikaan. Kaikki vinkit muuttolaatikoiden vuokraukseen löydät täältä!

 

Lisätiedot

 • Pituus n. 64 cm
 • Leveys n. 44 cm
 • Syvyys n. 30 cm
Laatikkoon mahtuvat myös mapit, jotka voi asetella selkämys ylöspäin laatikkoon. Näin voit muutettuasi nähdä yhdellä silmäyksellä, mitä mikäkin mappilaatikko sisältää. Yhteen laatikkoon mahtuu 7 normaalikokoista mappia.
 • Toimitusmaksut

  Toimitus- ja noutopalvelumme toimii pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla. Hinnoittelu määräytyy eri vyöhykkeiden mukaan:

  Vyöhyke 1: 19,00 € / ajokerta (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen).
  Vyöhyke 2: 29,00 € / ajokerta (Kerava, Klaukkala, Veikkola, Söderkulla).
  Vyöhyke 3: 34,00 € / ajokerta (Järvenpää, Nurmijärvi KK, Kirkkonummen keskusta, Nikkilä).
  Vyöhyke 4: 41,00 € / ajokerta (Röykkä, Anttila, Kulloo, Jorvas, Kellokoski)
  Vyöhyke 5: 57,00 € / ajokerta (Porvoo, Rajamäki, Siuntio, Upinniemi, Vihti, Jokela).
  Vyöhyke 6: 77,00 € / ajokerta (Hyvinkää, Kerkkoo, Kaarenkylä, Lohja, Mäntsälä).
  Vyöhyke 7: 97 € / ajokerta (Riihimäki).
  Vyöhyke 8: 117 € / ajokerta (Loviisa, Karkkila).

  Kuljetamme ja toimitamme tuotteitamme myös muille alueille erikseen tehtävän tarjouksen mukaan. Teemme muiden alueiden kuljetuksissa yhteistyötä rahtiliikkeiden kanssa ja kuljetusmaksun suuruuteen vaikuttaa mm. kuljetettava laatikkomäärä sekä toimitusosoitteen sijainti.

  Lue lisää toimituksistamme!

 • Tuotteiden toimitus, nouto ja palautus

  Voit noutaa ja palauttaa tuotteesi suoraan toimipisteellemme aukioloaikojemme puitteissa, tai tilata kuljetuspalvelumme hoitamaan kuljetukset. Kuljetamme vuokra- ja myyntituotteitamme pääosin pääkaupunkiseudun alueella, mutta teemme myös mielellämme tarjouksen muille alueille.

  Tutustu kuljetuspalveluumme!

 • Vuokrausehdot

  Asiakkaamme sitoutuvat Suomen Muuttolaatikko Oy:n yleisiin vuokrausehtoihin vuokratessaan meiltä muuttolaatikoita tai -välineitä. Vuokrausehdot eivät koske suojaus- ja pakkaustarvikemyyntiä.

  Tutustu vuokrausehtoihimme!