Muuttolaatikot

Muuttolaatikoiden vuokraus on taloudellinen ja ekologinen valinta. Vuokraaminen on tehty sinulle helpoksi – Tee tilaus kätevästi verkkokaupassamme, asioi myymälässämme tai soita meille!

Valitse muuttolaatikot ja muut tuotteet:

Tarjoamme kestäviä muovisia muuttolaatikoita, jotka ovat helposti pinottavissa.  Lisäksi myös erikoismuuttolaatikoita ja muuttotarvikkeita.

Tuomme laatikot kotiisi tai voit hakea ne itse:

Valitse kassalla laatikoille edullinen kotiinkuljetus tai hae itse myymälästämme. PK-seudulle toimitus tarvittaessa jo seuraavalle arkipäivälle.

Pakkaa ja pura rauhassa – palautus kun sinulle sopii.

Muuttolaatikoiden hinta määräytyy vuokrapäivien perusteella. Pakettivuokrauksissa on kiinteät hinnat, mikä tuo säästöä. Siirry ohjeisiin

Kuljetuksen tuotteille pystyy tilaamaan vasta kassavaiheessa. Kuljetus alkaen 19,00 €/ kerta (Helsinki-Espoo-Vantaa -alue)

Muuttolaatikot: Helppo ja Ekologinen Muuttoratkaisu

Muuttolaatikoiden vuokraus on ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka helpottaa muuttoprosessiasi. Tarjoamme pestyt, päällekkäin pinottavat laatikot, mikä tekee pakkaamisesta vaivatonta. Kotimuuttolaatikot pinoutuvat ulokkeiden avulla ja yritysmuuttolaatikot on varustettu metallisangoilla.

Ohjeet Muuttolaatikoiden Vuokraukseen

 1. Lisää haluamasi muuttolaatikot ja tuotteet ostoskoriin.
 2. Voit valita 22 päivän kiinteähintaisen pakettivuokrauksen, joka antaa sinulle aikaa valmistautua rauhassa, tai päivävuokrauksen, jos olet nopea pakkaaja.
 3. Älä aliarvioi pakkaus- ja purkamisaikaa – valitse oikea vuokrausvaihtoehto stressittömään muuttoon.
 4. Siirry kassavaiheeseen antamaan loput tilauksen tiedot, kuten asiakastiedot, toimituspäivä, osoitetiedot jne. voit vielä kassavaiheessa valita että soitamme tilausvahvistuksen, jolloin voit kysyä jos joku tilauksen tekemisessä on jäänyt askarruttamaan.
 5. Et tarvitse vielä palautuspäivää tai -tapaa tilausta tehdessäsi. Voit lisätä ne myöhemmin tilausvahvistukseen vastaamalla sähköpostitse, soittamalla tai täyttämällä lomakkeen. Tämä koskee myös 22 päivän pakettivuokrauksia.
 6. Jos muuttolaatikoiden vuokraustarpeessasi on erityispiirteitä, kuten tarve pitkälle vuokra-ajalle, niin pyydä tarjous!

Toimitusvaihtoehdot

Voit valita kotiinkuljetuksen tai noutaa laatikot itse.

 • Toimitamme laatikoita Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähialueilla (noin 50 km säteellä Helsingistä) joka arkipäivä.
 • Verkkokauppatilaukset tulee tehdä viimeistään toimituspäivän aamuna ennen klo 7:00.
 • Vuokralaatikoiden noutotilaukset pääkaupunkiseudulla tulee tehdä edeltävänä arkipäivänä ennen klo 16:00.
 • Suosittelemme varaamaan kuljetukset ajoissa mahdollisuuksien mukaan, jotta kiirekuljetuspaikkoja riittää kaikille.
 • Muuttolaatikoiden toimitukset ja poishaut muualle Suomeen onnistuvat rahdituksena, myös niin, että toimitus on esimerkiksi Helsinkiin ja poishaku Oulusta. (Kysy aina tarjous normaalien kuljetusalueidemme ulkopuolelle menevistä kuljetuksista. ks. lisää muun Suomen kuljetuksista

 

Kuljetushinnat Helsingin Lähialueilla

Hinta / ajokerta
Alue
19,00 € Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen
29,00 € Kerava, Klaukkala, Veikkola, Söderkulla, Tuusulan Hyrylä
34,00 € Järvenpää, Nurmijävi KK, Kirkkonummen keskusta, Nikkilä
41,00 € Röykkä, Anttila, Kulloo, Jorvas, Kellokoski
57,00 € Porvoo, Rajamäki, Siuntio, Upinniemi, Vihti, Jokela
Muut kuljetusalueet
Koko kuljetushinnaston (alueet noin alle 100 km Helsingistä) löydät täältä. Myös kassasivu tarkistaa kuljetusmaksun postinumeron perusteella.

 

Kuljetukset muualle Suomeen onnistuvat rahdituksena. Katso inffosivu täältä

 

Myymälämme

Voit myös noutaa vuokralaatikot itse ilman ennakkovarausta. Myymälässämme tarjoamme myös muita muuttovälineitä kuten rullakoita, nokkakärryjä, pyöräalustoja ja pakkaustarvikkeita.  Maksutapoina käyvät yleisimmät maksukortit.

Vuokra-asiakkaille aina henkilöllisyystodistus mukaan.

Muuttolaatikoiden vuokraus ja pakkaustarvikkeet Muuttolaatikon myymälästä

Myymälämme sijaitsee osoitteessa Hämeentie 155, Helsinki. Olemme Arabia 155 liiketalossa alhaalla katutasossa. Myymäläämme on oma sisäänkäynti ja auton voi jättää suoraan lastauslaiturin eteen asioinnin ajaksi.

Huom! myymälässämme maksutapana käy vain yleisimmät maksukortit.

 

Pitkäaikaisvuokraus ja Isot Erät

Tarjoamme myös pitkäaikaisvuokrausta ja suuria eriä laatikoita. Riippumatta siitä, oletko kotimuuttaja tai yritysmuuttaja, voimme palvella sinua. Vuokrattavien muuttovälineiden varastomme on yksi Suomen suurimmista. Kysy tarjousta!

 

Toimintatapamme

Toteutamme vuokrauspalvelumme joustavasti ja luotettavasti luottokauppaperiaatteella. Voit pitää vuokratuotteita haluamasi ajan ja tehdä lisänoutoja tai tilauksia tarpeesi mukaan. Veloitamme vain toteutuneen vuokra-ajan (pois lukien muuttolaatikoiden 22 päivän pakettivuokraukset, joissa on kiinteä hinta). Edellytämme vuokra-asiakkailta kunnossa olevia luottotietoja.

Muuttolaatikoiden vuokrausehdot

Vuokrattavat laatikot on tarkoitettu muuttamiseen, eivät rakennusjätteen kuljettamiseen. Vuokrausasiakkaan ei tarvitse pestä laatikoita ennen palautusta. Asiakkaamme voivat myös käyttää merkkaustarroja ja maalarinteippiä laatikoissa.

Katso vuokrausehdot täältä kokonaisuudessaan.

Tarvitsetko laatikoita nimenomaan rakennusjätteen kuljettamiseen? Kysy asiakaspalvelustamme ns. “kivi laatikoita”. Varastostamme voi hyvinkin löytyä laatikoita, joita ei voida hyödyntää enää vuokrauskäytössä. Näitä voimme vuokrata / myydä myös rakennustyömaille.

 

Muuttolaatikoiden vuokrausvinkit

Muuttolaatikoiden Määrä

Kuinka monta laatikkoa tarvitset? Yleinen ohje on yksi laatikko per neliömetri. Katso tarkemmat suositukset eri asuntotyypeille usein kysytyistä kysymyksistä

 

Vuokralaatikoiden vertailu

Mitä lainalaatikoita minun kannattaa tilata muuttooni? Kotilaatikko vs yrityslaatikko vs kannellinen laatikko. Olit kotimuuttaja tai yritysmuuttaja, oikeasta laatikkomallista on iloa muutolla. Laatikkomalleissa on pienet mutta selkeät erot. Muista myös, että kotimuuttaja voi halutessaan tilata yritysmuuttoon tarkoitettuja laatikoita ja yritysmuuttaja kotimuuttoon tarkoitettuja laatikoita.. Tai sekä että. Katso tästä vinkit laatikkomallin valintaan.

Edullisin Vuokrausvaihtoehto

Suurin osa asiakkaistamme hyödyntää 22 päivän pakettivuokrausta, mutta voit myös pyytää tarjouksen pidemmälle vuokra-ajalle. Tutustu eri vuokrausvaihtoehtoihin verkkosivuillamme.

Katso täältä lisää vinkkejä sopiiko sinulle paremmin päivä vai pakettivuokraus.

 

Muuttolaatikot vs. Pahvilaatikot

Muoviset vuokralaatikot ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto, ja voimme tarjota erityisiä pitkäaikaisvuokraustarjouksia. Vertaile etuja pahvilaatikoihin verkkosivuiltamme

 

Tutustu myös näihin

Muuttolaatikoiden mitat

Kotimuuttolaatikko Sisämitat alhaalta laskettuna: pituus 54 cm x leveys 34 cm x korkeus 29 cm (korkeus pinoamisulokkeiden kohdalla on 28 cm. Laatikon vuoksi lisäksi leveys ja pituus eivät ole joka kohdasta samat)

Ulkomitat leveimmistä kohdista: pituus 60 cm x leveys 40 cm x korkeus 30,5 cm

Yritysmuuttolaatikko Sisämitat alhaalta laskettuna: pituus 56 cm x leveys 35,5 cm x korkeus 31cm

Ulkomitat leveimmistä kohdista: pituus 64 cm x leveys 41,5 cm x korkeus 32 cm

Iso muuttolaatikko Sisämitat: pituus 66 cm * leveys 56 cm x korkeus 40 cm

Ulkomitat leveimmistä kohdista: pituus 80,2 cm x leveys 60 cm x korkeus 42 cm

Lukittava muuttolaatikko Sisämitat (tukiriman kohdalta mitattuna) pituus: 56,7 cm x leveys 34 cm x korkeus 33 cm

Ulkomitat: pituus: 59,5 cm x leveys 39,2 cm * korkeus 37 cm

Pehmustettu IT-
muuttolaatikko
Sisämitat ilman pehmusteita: pituus 75,8 cm x leveys 58,8 cm x korkeus 58 cm

Sisämitat pehmusteilla: pituus 70 cm x leveys x 53 cm x korkeus 55 cm (huom: pehmusteet antavat jonkin verran periksi)

Ulkomitat: pituus 79 cm x leveys 61 cm x korkeus 62,2 cm

Huomio mitoista: Mitat on pyritty ottamaan mahdollisimman tarkasti. Joka tapauksessa muuttolaatikoiden mitoissa voi olla hieman eroja (ns. milli eroja) laatikoiden valmistuserästä riippuen, vaikka laatikot ovat näennäisesti saman kokoisia.