Muuttolaatikot

Valitse Suomen laajimmasta muuttolaatikoiden valikoimasta tarpeisiisi sopivat laatikot. Kestävät ja oikeankokoiset muuttolaatikot nopeuttavat muuttoasi ja suojaavat irtaimistoasi koko muuton ajan.

Vuokratuotteiden kokonaishinta määräytyy toteutuneiden vuokrapäivien mukaan poislukien pakettivuokraukset, joissa on kiinteä pakettihinta. Voit noutaa tuotteet toimipisteestämme, tai tilata niille kuljetuksen tilauksesi yhteydessä.

Kuljetuksen tuotteille pystyy tilaamaan vasta kassavaiheessa. Kuljetus alkaen 16,00 €/ kerta (Helsinki-Espoo-Vantaa -alue)

Vuokrausinffo

Vuokraamme kotikäyttöön ja yrityksille muutoissa tarvittavat muuttolaatikot ja muut muuttovälineet, kuten rullakot. Voit vuokrata tuotteet päivävuokralla (maksat vain toteutuneesta vuokra-ajasta), jonka lisäksi tarjoamme laatikot vuokralle myös hyvin edullisin enintään 22 päivän pakettivuokrauksin. Voit tarkistaa täältä, millä vuokra-ajalla pakettivuokraus tulee edullisemmaksi vaihtoehdoksi, kuin päivävuokraus.

Pakettivuokraukset määrittävät vuokra-ajan enimmäiskeston ja laatikot saa palauttaa aikaisemminkin. Voit myös pitää laatikoita pidempään, mutta paketin päättymisen jälkeen vuokraus jatkuu päivävuokrauksena.Jos haluat vuokrata tuotteita isoja määriä, tai pitkiksi vuokra-ajoiksi, kysy tarjous!

(Jos vuokra-aika pitkittyy kesken vuokrauksen, suosittelemme aina olemaan ajoissa yhteydessä asiakaspalveluumme. Tuleville vuokrapäiville voimme laskea kesken vuokrauksenkin tarjouksen, mutta emme menneille vuokrapäiville)

Tilaa kotiinkuljetuksella tai hae itse!

Voit noutaa tai palauttaa tuotteet itse tai tilata niille toimituksen ja/tai poishaun. Valitse ensin tuotteet ostokoriin ja siirryttyäsi kassalle pääset täyttämään tilauksesi loput tiedot (toimituspäivän, palautuspäivän jos tiedossa, toimitustavan jne. sekä antamaan tilauksellesi tarvittaessa muitakin ohjeita. Laatikoita jakelemme päivittäin pääkaupunkiseudulla ja lähialuella. Katso kuljetusalueet täältä!

Muuttolaatikoita ja useimpia muuttovälineitä sekä pakkaustarvikkeita meillä on saatavilla aina ja voit halutessasi tulla käymään myymälässämme myös ilman ennakkotilauksia. (Vuokrauksien yhteydessä aina henkilöllisyystodistus mukaan). Voit tehdä verkkokaupassa myös tilauksen valmiiksi ja kassa vaiheessa valita kohdan “haen itse”.

Toimintatapamme

Toteutamme vuokrauspalvelumme luottokauppaperiaatteella. Luomme asiakkaalle tilin verkkokauppa- tai puhelintilauksen (tai myymälässä asioimisen yhteydessä). Asiakas voi pitää vuokratuotteita haluamansa ajan, sekä tehdä lisänoutoja tai tilauksia tarpeen mukaan, samoin kuin palautella tuotteita erissä. Veloitamme vain toteutuneen vuokra-ajan (pois lukien muuttolaatikoiden 22 päivän pakettivuokraukset, joissa on aina edullinen kiinteä hinta). Toteuttaaksemme palvelumme joustavasti ilman pantti tms. takuumaksuja, edellytämme vuokra-asiakkailta kunnossa olevia luottotietoja.

Lue lisää muuttolaatikoiden vuokrauksesta!