Suojaus- ja pakkausmateriaalit

Suojaus- ja pakkausmateriaalien ansiosta kiinteistöt ja irtaimisto säilyvät hyvässä kunnossa koko muuton ajan. Nyt voit ostaa kaikki muutossa tarvittavat materiaalit suoraan verkkokaupastamme!

Voit noutaa muuttotarvikkeet toimipisteestämme, tai tilata niille kuljetuksen tilauksesi yhteydessä.

Hyödynnä kätevät pakettitarjoukset – Suojaussetti ja Pakkaussetti sisältävät kaiken tarvittavan muuton valmisteluun!

Pakkausmateriaalin valinta

Mietitkö, mitä pakkausmateriaaleja tarvitset muuttoasi varten? Alta löydät taulukon yleisimmistä pakkaustarvikkeita ja niiden käyttökohteista. Vinkki: Tilaa pakkaustarvikkeet muuttolaatikkotilauksen yhteydessä aina, kun mahdollista. Avaamattomat edelleen myyntikuntoiset pakkaustarvikepakkaukset voi palauttaa laatikoiden palautuksen yhteydessä – ja näin sinun ei tarvitse maksaa turhasta! Ei enää arpomista esimerkiksi yhden tai kahden pakkaustarviketuotteen väliltä. Eikä harmistusta kun muuttotarvikkeet loppuvat kesken.

Pakkaustarvike Käyttökohde
Kuplamuovi Isot särkyvät tavarat: peilit, lasipintaiset taulut, televisiot ja näytöt. Huonekalut, joissa herkkä ja ennestään virheetön pinta. Isommat astiat ja koriste-esineet, vaasit yms.
Astiapaperi Astioiden pakkaamiseen massatyöskentelynä. Ryttää astiapaperia laatikon pohjalle ja kääri lisäksi jokainen astia yksitellen astiapaperiin. Astiapaperia on tarkoitus käyttää paljon.
Kiristekalvo Kaapit ja laatikostot kelmutetaan niin, etteivät ovet aukeile. Isompien huonekalujen ja tavaroiden suojaaminen likaantumiselta (esim. tuolit, nojatuolit, silityslauta) Antaa myös vähäistä suojaa naarmuuntumista vastaan. Irtohyllyjen niputus (tähän suosittelemme minikiristekalvoa)
Aaltopahvi Herkempien taulujen suojaaminen (öljyvärimaalaukset, akvarellityöt. Yleistettynä taulut, joissa on maalipinta) Pöydän pinnan suojaaminen, jos päälle on tarkoitus laittaa tavaraa esim. laatikoita kuljetuksessa tai varastossaSoveltuu samoihin käyttökohteisiin kuplamuovin kanssa, joskin kuplamuovi on taipuisampi pakkausmateriaali käsitellä
Lattiapahvi Kulkuväylien suojaaminen erityisesti kohteissa, joissa esim. pihalta kävellään suoraan asuntoon.
Suojapaperi Lattian suojaamiseen esim. maalaustöiden ajaksi. Soveltuu myös muutoissa lattian suojaamiseen erityisesti silloin, kun ulko-oven ja asunnon välillä on matkaa esim. kerrostalossa ja enimmät hiekat yms. ovat varisseet jo matkalla pois
Pakkausteippi Käytetään esim. kuplamuovin, aaltopahvin ja muiden pakkausmateriaalien kiinnityksessä. Huom. Ei saa kiinnittää huonekaluihin tai laatikoihin suoraan. Pitävämpi liimapinta kuin maalarinteipissä
Maalarinteippi Merkkaustöihin, saa kiinnittää muuttolaatikoihin. Soveltuu myös muihin pakkaustöihin pakkausteipin ohella, joskin liimapinta ei ole ihan yhtä pitävä
Suojausteippi Erilaisiin suojaustöihin, kuten lattiapahvin kiinnitykseen lattiaan. Soveltuu myös mm. muuttolaatikoiden merkitsemiseen.
Merkkaustussi Esim. maalarinteipille, muuttotarroille tai pakkausmateriaaliin itseensä kirjoittamiseen. Muuttolaatikoihin ei saa kirjoittaa suoraan. Katso muuttolaatikoiden sallitut merkkaustavat täältä!
Vaatepussit Suomennettuna valkoiset jätesäkit. Materiaali on hajustamaton. Lisäksi valkoisessa pinnassa näkyvät esim. merkkaustussilla tehdyt merkinnät. Käytetään myös erottelutarkoituksessa jätesäkkien ohessa (valkoiset säkit muutetaan, mustat säkit roskikseen)
Kova kulmasuoja Onko joku ahdas oviaukko, joista muuttomiehet kärräävät tavaroita koko ajan nokkakärryillä? Suojaa tällaiset karmit kulmasuojalla. Soveltuu myös muiden suorien kulmien suojaamiseen esim. pöydissä

 

Katso 12 yleisintä ohjetta pakkaamiseen ja suojaamiseen täältä! Myös asiakaspalvelumme auttaa oikeiden pakkausmateriaalien valitsemisessa mielellään.