Pakkausteippi, eri malleja (ruskea, kirkas, eko, ”varovasti”)

Myyntituote

Alk. 2,90  / rulla

Toimitus

Pääkaupunkiseudulle alk. 19,00 €, katso hinnasto
Nouto toimipisteestämme 0 €
toimitustapa valitaan vasta kassalla

Tuotetiedot

Ruskea ja kirkas pakkausteppi

Ruskea ja kirkas pakkausteippi soveltuvat hyvin monenlaiseen pakkaamiseen. Niitä käytetään esimerkiksi kuplamuovin ja aaltopahvin kiinnityksessä, sekä pahvilaatikoiden kokoamisessa. Ehdoton varuste muuttopakkaamiseen. Tuotteiden ainoa ero on niiden väri. Kirkas pakkausteippi ei peitä esimerkiksi pahvilaatikkoon tai pehmustepussiin tehtyjä pakkausmerkintöjä.

 

Eko pakkausteippi

Otimme erän kokeiluun pakkausteipin ympäristöystävällisestä versiosta. Polyuretaaninen eko pakkausteippi on valmistettu 100 % kuluttajien kierrätysmateriaaleista. Teipillä on erinomainen tarttuvuus useimmille pinnoille sekä siinä on laaja lämmönkestävyys.  Hävitys onnistuu kierrätysmuovin keräyksessä. Myös teipin hylsy on täysin kierrätettävissä.

 

Pakkausteippi varovasti -painatuksella

”Varovasti”-tekstillä painatetulla pakkausteipillä merkkaat mm. herkästi särkyvät ja erityiskohtelua vaativat esineet ja kalusteet. Teipin ansiosta muuttomiehet osaavat kohdella merkattuja esineitä asianmukaisella varovaisuudella.

Kaikki myymämme pakkausteippimallit soveltuvat käytettäväksi myös Teippikoneella, joka onkin erittäin suositeltava apuväline jos esim. kasattavia pahvilaatikoita on lukuisia.

Huom!

Pakkausteippiä ei saa käyttää vuokrattavien muuttolaatikoiden merkitsemiseen, eikä sitä kannata käyttää kalusteisiin tai lattiapintoihin suoraan. Pakkausteipin pitävästä liimapinnasta jää helposti ikävät jäljet.

Täältä voi lukea muuttolaatikoiden sallitut merkintätavat

Lisätiedot

Pakkausteippien mitat:

5 cm x 50 metriä

 • Toimitusmaksut

  Toimitus- ja noutopalvelumme toimii pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla. Hinnoittelu määräytyy eri vyöhykkeiden mukaan:

  Vyöhyke 1: 19,00 € / ajokerta (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen).
  Vyöhyke 2: 29,00 € / ajokerta (Kerava, Klaukkala, Veikkola, Söderkulla).
  Vyöhyke 3: 34,00 € / ajokerta (Järvenpää, Nurmijärvi KK, Kirkkonummen keskusta, Nikkilä).
  Vyöhyke 4: 41,00 € / ajokerta (Röykkä, Anttila, Kulloo, Jorvas, Kellokoski)
  Vyöhyke 5: 57,00 € / ajokerta (Porvoo, Rajamäki, Siuntio, Upinniemi, Vihti, Jokela).
  Vyöhyke 6: 77,00 € / ajokerta (Hyvinkää, Kerkkoo, Kaarenkylä, Lohja, Mäntsälä).
  Vyöhyke 7: 97 € / ajokerta (Riihimäki).
  Vyöhyke 8: 117 € / ajokerta (Loviisa, Karkkila).

  Kuljetamme ja toimitamme tuotteitamme myös muille alueille erikseen tehtävän tarjouksen mukaan. Teemme muiden alueiden kuljetuksissa yhteistyötä rahtiliikkeiden kanssa ja kuljetusmaksun suuruuteen vaikuttaa mm. kuljetettava laatikkomäärä sekä toimitusosoitteen sijainti.

  Lue lisää toimituksistamme!

 • Tuotteiden toimitus, nouto ja palautus

  Voit noutaa ja palauttaa tuotteesi suoraan toimipisteellemme aukioloaikojemme puitteissa, tai tilata kuljetuspalvelumme hoitamaan kuljetukset. Kuljetamme vuokra- ja myyntituotteitamme pääosin pääkaupunkiseudun alueella, mutta teemme myös mielellämme tarjouksen muille alueille.

  Tutustu kuljetuspalveluumme!

 • Vuokrausehdot

  Asiakkaamme sitoutuvat Suomen Muuttolaatikko Oy:n yleisiin vuokrausehtoihin vuokratessaan meiltä muuttolaatikoita tai -välineitä. Vuokrausehdot eivät koske suojaus- ja pakkaustarvikemyyntiä.

  Tutustu vuokrausehtoihimme!