Aaltopahvi

Myyntituote

Alk. 13,00 

Aaltopahvi on perinteinen suojaustarvike niin kalusteiden kuin maalausten suojaamiseen muuton ajaksi. Hyvän suojausarvon lisäksi aaltopahvi on materiaalina hengittävää ja soveltuu näin myös esimerkiksi öljyvärimaalausten suojaamiseen, joihin toinen perinteinen pakkaustarvike: kuplamuovi ei sovellu.

Toimitus

Pääkaupunkiseudulle alk. 19,00 €, katso hinnasto
Nouto toimipisteestämme 0 €
toimitustapa valitaan vasta kassalla

Tuotetiedot

Aaltopahvirulla on yksi suosituimmista pakkaustarvikkeista niin koti- kuin yritysmuutoilla. Se on ekologisempi vaihtoehto useimpiin muovisiin pakkaustarvikkeisiin nähden. Tuote soveltuu vaihtoehtoisena pakkaustarvikkeena kuplamuoville useimpiin pakkaustöihin (kuten taulut ja peilit). Lisäksi tuotetta käytetään esim. pöydän pinnan suojaamisessa silloin, kun pöydän päälle on tarkoitus laittaa muuttolaatikoita tai muita tavaroita kuljetuksen tai varastoinnin ajaksi.

Tuotteen erityisominaisuus muovisiin pakkaustarvikkeisiin verrattuna on sen hengittäyvyys. Tästä syystä tuote on ainoita suositeltavia vaihtoehtoja joidenkin maalipintaisten taulujen (kuten öljyvärimaalauksien ja akvarellitöiden) suojaamiseen.

Huom. tuotetta ei suositella käytettäväksi lattian suojaukseen muuton ajaksi. Aaltomaisesta rakenteesta johtuen esim. pienet kivet painuvat jalan alla siitä helposti lävitse. Lattian suojaamiseen suosittelemme lattiapahvia

Katso lisää vinkkejä pakkaamiseen täältä!

Lisätiedot

Saatavilla kaksi eri kokoa:

 • 1 m x 10 m
 • 1 m x 15 m
 • Toimitusmaksut

  Toimitus- ja noutopalvelumme toimii pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla. Hinnoittelu määräytyy eri vyöhykkeiden mukaan:

  Vyöhyke 1: 19,00 € / ajokerta (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen).
  Vyöhyke 2: 29,00 € / ajokerta (Kerava, Klaukkala, Veikkola, Söderkulla).
  Vyöhyke 3: 34,00 € / ajokerta (Järvenpää, Nurmijärvi KK, Kirkkonummen keskusta, Nikkilä).
  Vyöhyke 4: 41,00 € / ajokerta (Röykkä, Anttila, Kulloo, Jorvas, Kellokoski)
  Vyöhyke 5: 57,00 € / ajokerta (Porvoo, Rajamäki, Siuntio, Upinniemi, Vihti, Jokela).
  Vyöhyke 6: 77,00 € / ajokerta (Hyvinkää, Kerkkoo, Kaarenkylä, Lohja, Mäntsälä).
  Vyöhyke 7: 97 € / ajokerta (Riihimäki).
  Vyöhyke 8: 117 € / ajokerta (Loviisa, Karkkila).

  Kuljetamme ja toimitamme tuotteitamme myös muille alueille erikseen tehtävän tarjouksen mukaan. Teemme muiden alueiden kuljetuksissa yhteistyötä rahtiliikkeiden kanssa ja kuljetusmaksun suuruuteen vaikuttaa mm. kuljetettava laatikkomäärä sekä toimitusosoitteen sijainti.

  Lue lisää toimituksistamme!

 • Tuotteiden toimitus, nouto ja palautus

  Voit noutaa ja palauttaa tuotteesi suoraan toimipisteellemme aukioloaikojemme puitteissa, tai tilata kuljetuspalvelumme hoitamaan kuljetukset. Kuljetamme vuokra- ja myyntituotteitamme pääosin pääkaupunkiseudun alueella, mutta teemme myös mielellämme tarjouksen muille alueille.

  Tutustu kuljetuspalveluumme!

 • Vuokrausehdot

  Asiakkaamme sitoutuvat Suomen Muuttolaatikko Oy:n yleisiin vuokrausehtoihin vuokratessaan meiltä muuttolaatikoita tai -välineitä. Vuokrausehdot eivät koske suojaus- ja pakkaustarvikemyyntiä.

  Tutustu vuokrausehtoihimme!