Muuttovälineet

Hyvillä muuttovälineillä helpotat ja tehostat muuttoasi. Ne tekevät muutosta turvallisemman ja auttavat varsinkin raskaiden esineiden ja huonekalujen siirroissa.

Vuokratuotteiden kokonaishinta määräytyy toteutuneiden vuokrapäivien mukaan. Voit noutaa tuotteet toimipisteestämme, tai tilata niille kuljetuksen tilauksesi yhteydessä.

Mikäli muutettavana on painavaa ja hankalasti kannettavaa irtaimistoa, muuttovälineiden käyttö on suositeltavaa.

Muuttovälineiden valinta

Mietitkö, mitä muuttovälineitä muutossasi tarvitset? Alta löydät taulukon muuttovälineiden käyttötarkoituksista. Voit tilata muuttovälineet muuttolaatikoiden mukana tai hakea esimerkiksi erikseen lähempänä muuttoa. Muuttovälineen vuokrasta voi kysyä myös tarjouksen, jos esimerkiksi muuttolaatikkovuokrauksen yhteydessä välineen vuokra-ajasta on tulossa pitkä.

Muuttoväline Käyttökohde
Nokkakärryt Muuton perusvaruste. Kärräät sillä niin tyhjät kuin täydet muuttolaatikot. Lisäksi nokkakärryt soveltuvat monien huonekalujen siirtämiseen.
Pumppukärryt Lavojen (kuten Fin- ja Eur -lavat) siirtelyyn. Pumppukärryt voi vuokrata myös lavan kanssa jolloin ne sopivat muunkin ison ja painavan kappaletavaran siirtelyyn. Tarkista kuitenkin kulkuväylien sopivuus.
Pyöräalusta Ensisijaisesti mm. piironkien, kaappien ja mm. pianon siirtämiseen (eli huonekalujen, jotka ovat liian leveitä nokkakärryille.) Huonekalulla ei saa olla liian korkeat jalat.

Hyvin pitkän tavaran siirtoon voi käyttää useampaa pyöräalustaa samanaikaisesti. Toki myös mm. laatikoita voi siirrellä pyöräalustalla. Huom! tarkista kulkuväylien sopivuus. Pyöräalustat eivät kulje portaista tai kynnyksistä.

Kantovaljaat Isojen ja raskaiden tavaroiden (kuten pianot, senkit yms.) kantamista helpottamaan.
Rullakko Varusta rullakko käyttötarkoituksen mukaan. Hyvin paljon käyttökohteita varsinkin yritysmuutolla: it-tavaran ja laatikoiden muutosta vaatteiden muuttamiseen. 4 seinällä varustettuna myös säkit kulkevat hyvin. Kotimuutossa toimii vaatteiden kuljetuksessa vaaterekin kanssa (varmista kuitenkin kulkuväylien soveltuvuus)
Yhteiskäyttö Omatoimisen kotimuuttajan muuttaessa raskaampia tavaroita (kuten piano tms.) kannattaa yleensä valita kantovaljaat esim. pyöräalustan lisäksi, jolloin pyöräalustaa voidaan käyttää kaikilla tasaisilla alustoilla ja kantovaljailla selvitään kantokohdat. Kantovaljaita voidaan tarvita jo siihen, että esim. piano nostetaan pyöräalustan päälle tai muu raskas esine fin-lavan päälle jos tavara siirretään pumppukärryillä.

 

Muuttovälineiden vuokrauksissa onnistuu pääsääntöisesti myös suuret erät. Kysy tarjous erikseen asiakaspalvelustamme!