Kiristekalvo

Myyntituote

Alk. 3,90  / rulla

Kiristekalvo, eli kutistekalvo on tarpeellinen pakkaustarvike koti- ja yritysmuutoissa. Sillä on helppo suojata esimerkiksi sohvat ja nojatuolit kuljetusta varten. Kutistemuovilla voi myös sitoa kaappien ja laatikostojen ovet kiinni kuljetuksen ajaksi. Se ei jätä teippijälkiä.

Toimitus

Pääkaupunkiseudulle alk. 19,00 €, katso hinnasto
Nouto toimipisteestämme 0 €
toimitustapa valitaan vasta kassalla

Tuotetiedot

Kiristekalvo on muuton yleistyökalu ja yksi suosituimmista pakkausmateriaaleista niin koti- kuin yritysmuutoissa. Kaupassa myytävään elmukelmuun verrattuna tuote on noin kaksi kertaa vahvempi (myymämme tuotteen paksuus on 17 MY). Suojaat sillä huonekalut ja isomman irtaimen (taulutelevisiosta silityslautaan) likaantumiselta ja annat sillä jo vähäistä suojaa myös naarmuuntumista vastaan.

Pakkauskelmua käytetään pakkaustöissä usein kuplamuovin kanssa yhdessä niin, että esim. taulutelevision ympärille kääritään ensin pari kerrosta kuplamuovia ja tämän jälkeen kelmutetaan kalvolla paketti tiiviiksi. Huom! Pakkauskelmu ei ole hengittävä materiaali, joten sitä ei kannata käyttää esim. maalipintaisten taulujen pakkaamisessa.

Lisäksi pakkauskelmu soveltuu hyvin esim. pesukoneen letkujen sitomiseen pesukoneen kylkeen (niin etteivät letkut raahaa pesukoneen perässä) ja pieni versio tuotteesta soveltuu erittäin hyvin esim. hyllyjen yhteenniputtamiseen. Myös kaikki kaapit ja laatikostot kannattaa kelmuttaa niin, etteivät ovet aukeile huonekaluja kannettaessa.

Myymämme tuote on ns. käriskiristekalvoa, eli sitä voi käyttää ilman apuvälineitä. Tuotteen käsittelyyn on kuitenkin saatavilla kelmutin, (eri tuote eri rullille).  Tämä on kätevä apuväline jos kelmutettavaa on paljon. Ilman apuvälineitä käytettäessä suosittelemme käyttämään rullan pyörityksessä hanskoja, esim. asentajan käsineitä. (Rullasta tulee herkästi hankaumat käsiin)

 

kiristekalvo soveltuu monenlaiseen suojaamiseen
Kiristekalvolla suojaat huonekalut näppärästi

 

Eko kiristekalvo

Otimme kokeiluun pienen erän kiristekalvon ympärtöystävällisemmästä versiosta. Siinä on käytetty nykyistä vähemmän muovia ja se on ohuempaa ja siksi taloudellisempaan käytössä kuin tavallinen pakkauskalvo. Ympäristöystävällisempi versio kalvosta ei kuitenkaan jää vahvuudessa kakkoseksi, vaan se korvaa helposti perinteiset kalvot. Tuotteen tuotannossa ja käytössä syntyy myös vähemmän hiilidioksidipäästöjä.

Eko pakkauskelmun edut ovatkin:

 • Taloudellisuus
 • Korkeampi puhkaisulujuus suhteessa paksuuteen.
 • Tuotteen paksuus on 12MY, mutta vastaa lujuudessa tavallisesti myymäämme kalvoa, jonka paksuus on 17MY)
 • Liukas ulkopinta
 • Korkeampi pitovoima
 • Ympäristöystävällinen (vähemmän CO2)

 

Katso lisää pakkausvinkkejä täältä!

Lisätiedot

Tuotevaihtoedot

Pieni (keltainen): 10 cm x 150 m

Suuri (läpinäkyvä): 45 cm x 300 m

Eko (suuri, läpinäkyvä): 45 cm * 300 m

 

 • Toimitusmaksut

  Toimitus- ja noutopalvelumme toimii pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla. Hinnoittelu määräytyy eri vyöhykkeiden mukaan:

  Vyöhyke 1: 19,00 € / ajokerta (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen).
  Vyöhyke 2: 29,00 € / ajokerta (Kerava, Klaukkala, Veikkola, Söderkulla).
  Vyöhyke 3: 34,00 € / ajokerta (Järvenpää, Nurmijärvi KK, Kirkkonummen keskusta, Nikkilä).
  Vyöhyke 4: 41,00 € / ajokerta (Röykkä, Anttila, Kulloo, Jorvas, Kellokoski)
  Vyöhyke 5: 57,00 € / ajokerta (Porvoo, Rajamäki, Siuntio, Upinniemi, Vihti, Jokela).
  Vyöhyke 6: 77,00 € / ajokerta (Hyvinkää, Kerkkoo, Kaarenkylä, Lohja, Mäntsälä).
  Vyöhyke 7: 97 € / ajokerta (Riihimäki).
  Vyöhyke 8: 117 € / ajokerta (Loviisa, Karkkila).

  Kuljetamme ja toimitamme tuotteitamme myös muille alueille erikseen tehtävän tarjouksen mukaan. Teemme muiden alueiden kuljetuksissa yhteistyötä rahtiliikkeiden kanssa ja kuljetusmaksun suuruuteen vaikuttaa mm. kuljetettava laatikkomäärä sekä toimitusosoitteen sijainti.

  Lue lisää toimituksistamme!

 • Tuotteiden toimitus, nouto ja palautus

  Voit noutaa ja palauttaa tuotteesi suoraan toimipisteellemme aukioloaikojemme puitteissa, tai tilata kuljetuspalvelumme hoitamaan kuljetukset. Kuljetamme vuokra- ja myyntituotteitamme pääosin pääkaupunkiseudun alueella, mutta teemme myös mielellämme tarjouksen muille alueille.

  Tutustu kuljetuspalveluumme!

 • Vuokrausehdot

  Asiakkaamme sitoutuvat Suomen Muuttolaatikko Oy:n yleisiin vuokrausehtoihin vuokratessaan meiltä muuttolaatikoita tai -välineitä. Vuokrausehdot eivät koske suojaus- ja pakkaustarvikemyyntiä.

  Tutustu vuokrausehtoihimme!