Astiapaperi / pakkauspaperi

Myyntituote

12,50  / paketti

Tee pakkaaminen helpoksi itsellesi ja läheisellesi ja osta reilu paketti astiapaperia. Astiapaperi on erinoimainen astioiden pakkauspaperi, joka on tarkoitettu esimerkiksi lautasten, kuppien, lasien, vaasien ja erilaisten pienten koriste-esineiden pakkaamiseen. Suojaa tavarat pölyltä, lialta ja kolhuilta muuton aikana. Astiapaperissa ei ole mustetta, joten se ei sotke astioita samoin kuin esimerkiksi sanomalehtipaperi.

Toimitus

Pääkaupunkiseudulle alk. 19,00 €, katso hinnasto
Nouto toimipisteestämme 0 €
toimitustapa valitaan vasta kassalla

Tuotetiedot

Arkkikoko n. 75 x 55 cm.

Paketin paino 5 kg.

Lisätiedot

5 kg:n paketti astiapaperia on mitoitettu niin, että yksi paketti yleensä riittää perus perheen astioiden pakkaamiseen. Paketteja voi tarvita useampia, mikäli kotona on useampia astiastoja (Muista vinkki: jos tilaat pakkaustarvikkeet muuttolaatikoiden vuokrauksen yhteydessä, voit palauttaa ylimääräiseksi jääneen edelleen myyntikelpoisten tuotteen laatikkopalautuksen yhteydessä.

Käyttöohje

Ryttää astiapaperia muuttolaatikon pohjalle vaimentamaan alapuolelta tulevaa tärinää kannon ja esimerkiksi muuttoautokuljetuksen ajaksi. Tämän jälkeen kääri vielä jokainen astia yksitellen astiapaperiin ja pakkaa laatikko tiiviisti niin, etteivät astiat pääse liikkumaan  kuljetuksen aikana. Astiapaperia on tarkoitus käyttää pakkaamisessa reilusti!

Pakkauspaperi toimii astioiden lisäksi monien muiden laatikkoon sijoitettavien pienten helposti rikkoutuvien tavaroiden suojaamisessa.

 

Katso lisää pakkausvinkkejä täältä!

 • Toimitusmaksut

  Toimitus- ja noutopalvelumme toimii pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla. Hinnoittelu määräytyy eri vyöhykkeiden mukaan:

  Vyöhyke 1: 19,00 € / ajokerta (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen).
  Vyöhyke 2: 29,00 € / ajokerta (Kerava, Klaukkala, Veikkola, Söderkulla).
  Vyöhyke 3: 34,00 € / ajokerta (Järvenpää, Nurmijärvi KK, Kirkkonummen keskusta, Nikkilä).
  Vyöhyke 4: 41,00 € / ajokerta (Röykkä, Anttila, Kulloo, Jorvas, Kellokoski)
  Vyöhyke 5: 57,00 € / ajokerta (Porvoo, Rajamäki, Siuntio, Upinniemi, Vihti, Jokela).
  Vyöhyke 6: 77,00 € / ajokerta (Hyvinkää, Kerkkoo, Kaarenkylä, Lohja, Mäntsälä).
  Vyöhyke 7: 97 € / ajokerta (Riihimäki).
  Vyöhyke 8: 117 € / ajokerta (Loviisa, Karkkila).

  Kuljetamme ja toimitamme tuotteitamme myös muille alueille erikseen tehtävän tarjouksen mukaan. Teemme muiden alueiden kuljetuksissa yhteistyötä rahtiliikkeiden kanssa ja kuljetusmaksun suuruuteen vaikuttaa mm. kuljetettava laatikkomäärä sekä toimitusosoitteen sijainti.

  Lue lisää toimituksistamme!

 • Tuotteiden toimitus, nouto ja palautus

  Voit noutaa ja palauttaa tuotteesi suoraan toimipisteellemme aukioloaikojemme puitteissa, tai tilata kuljetuspalvelumme hoitamaan kuljetukset. Kuljetamme vuokra- ja myyntituotteitamme pääosin pääkaupunkiseudun alueella, mutta teemme myös mielellämme tarjouksen muille alueille.

  Tutustu kuljetuspalveluumme!

 • Vuokrausehdot

  Asiakkaamme sitoutuvat Suomen Muuttolaatikko Oy:n yleisiin vuokrausehtoihin vuokratessaan meiltä muuttolaatikoita tai -välineitä. Vuokrausehdot eivät koske suojaus- ja pakkaustarvikemyyntiä.

  Tutustu vuokrausehtoihimme!