Henkarivaatelaatikko

Myyntituote

20,00  / kpl

Etsitkö kätevää tapaa suojata arvokkaat vaatteesi ja helpottaa niiden kuljetusta muuton aikana? Olemme asiakkaiden toiveesta lisänneet valikoimaamme henkarivaatelaatikon.

 

Toimitus

Pääkaupunkiseudulle alk. 19,00 €, katso hinnasto
Nouto toimipisteestämme 0 €
toimitustapa valitaan vasta kassalla

Tuotetiedot

Henkarivaatelaatikko

Kun valitset Henkarivaatelaatikon, valitset luotettavan ja kätevän ratkaisun vaatteidesi kuljetukseen ja säilytykseen. Säästä aikaa ja vaivaa muuton aikana ja pidä vaatteesi aina siisteinä ja järjestyksessä.

Älä anna vaatteidesi kärsiä muuton aikana. Hanki Henkarivaatelaatikko ja varmista, että vaatteesi pysyvät priimakunnossa missä tahansa kuljetuksen aikana.

 

 1. Suojaa Vaatteesi Matkalla: Henkarivaatelaatikkomme on suunniteltu erityisesti pitämään vaatteesi turvassa rypistymiseltä ja likaantumiselta muuton aikana. Voit luottaa siihen, että vaatteesi saapuvat kohteeseen moitteettomassa kunnossa.
 2. Helppo Pakata ja Purkaa: Laatikossamme on kätevät kantokahvat kanssa, mikä tekee sen kantamisesta helppoa. Laatikon mukana tuleva vaatetanko (muovinen tai metallinen) on helppo asettaa laatikkkoon. Laatikon koko on suunniteltu sopivaksi standardikokoisille henkareille, joten voit helposti ripustaa vaatteesi sisään ilman niiden rypistymistä.
 3. Monikäyttöinen: Vaikka henkarivaatelaatikkomme on loistava muuton aikana, se sopii myös matkalle tai varastointiin. Se on monikäyttöinen ratkaisu vaatteiden säilytykseen.

 

 

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Tilavuus: 360 litraa

Mitat koottuna

575x496x1265 mm

 • Toimitusmaksut

  Toimitus- ja noutopalvelumme toimii pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla. Hinnoittelu määräytyy eri vyöhykkeiden mukaan:

  Vyöhyke 1: 19,00 € / ajokerta (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen).
  Vyöhyke 2: 29,00 € / ajokerta (Kerava, Klaukkala, Veikkola, Söderkulla).
  Vyöhyke 3: 34,00 € / ajokerta (Järvenpää, Nurmijärvi KK, Kirkkonummen keskusta, Nikkilä).
  Vyöhyke 4: 41,00 € / ajokerta (Röykkä, Anttila, Kulloo, Jorvas, Kellokoski)
  Vyöhyke 5: 57,00 € / ajokerta (Porvoo, Rajamäki, Siuntio, Upinniemi, Vihti, Jokela).
  Vyöhyke 6: 77,00 € / ajokerta (Hyvinkää, Kerkkoo, Kaarenkylä, Lohja, Mäntsälä).
  Vyöhyke 7: 97 € / ajokerta (Riihimäki).
  Vyöhyke 8: 117 € / ajokerta (Loviisa, Karkkila).

  Kuljetamme ja toimitamme tuotteitamme myös muille alueille erikseen tehtävän tarjouksen mukaan. Teemme muiden alueiden kuljetuksissa yhteistyötä rahtiliikkeiden kanssa ja kuljetusmaksun suuruuteen vaikuttaa mm. kuljetettava laatikkomäärä sekä toimitusosoitteen sijainti.

  Lue lisää toimituksistamme!

 • Tuotteiden toimitus, nouto ja palautus

  Voit noutaa ja palauttaa tuotteesi suoraan toimipisteellemme aukioloaikojemme puitteissa, tai tilata kuljetuspalvelumme hoitamaan kuljetukset. Kuljetamme vuokra- ja myyntituotteitamme pääosin pääkaupunkiseudun alueella, mutta teemme myös mielellämme tarjouksen muille alueille.

  Tutustu kuljetuspalveluumme!

 • Vuokrausehdot

  Asiakkaamme sitoutuvat Suomen Muuttolaatikko Oy:n yleisiin vuokrausehtoihin vuokratessaan meiltä muuttolaatikoita tai -välineitä. Vuokrausehdot eivät koske suojaus- ja pakkaustarvikemyyntiä.

  Tutustu vuokrausehtoihimme!