Kotimuuttolaatikko

Vuokratuote

0,16  / kpl / päivä

Tukevan ja kätevän kokoisen kotimuuttolaatikon avulla muuttosi sujuu nopeasti, vaivattomasti ja turvallisesti. Sen avulla pakkaat ja siirrät irtaimistosi tiiviisti ja tehokkaasti uuteen kotiisi.

Tämä on valikoimamme suosituin lainalaatikko kotimuuttoon

Kokonaisvuokra muodostuu toteutuneiden vuokrapäivien perusteella.

 • Lisävarusteet

  • / päivä
   Kannellinen muuttolaatikko suojaa laatikon sisältöä vaurioilta, sateelta sekä katseilta. Siihen mahtuu hieman enemmän tavaraa kuin kannettomaan laatikkoon. Kannellisen laatikon kuljettaminen ja pinoaminen täytenä on helppoa.

Toimitus

Pääkaupunkiseudulle alk. 19,00 €, katso hinnasto
Nouto toimipisteestämme 0 €
toimitustapa valitaan vasta kassalla

Tuotetiedot

Kotimuuttolaatikot menevät tyhjinä sisäkkäin, ja kääntämällä puoli kierrosta ne voi pinota toistensa päälle. Voit pinota neljä täysinäistä laatikkoa päällekkäin ja siirtää pinoa kätevästi nokkakärryllä. Näin myös muuttoauton lastaaminen sujuu nopeammin, helpommin ja turvallisemmin, ja tavarat säilyvät ehjinä perille saakka.

Asiakkaat pohtivat usein kahden laatikkomallin välistä, valitakko muuttoon koti- vai yritysmuuttolaatikot. Erona tiivistetysti kotimuuttolaatikko on laatikoista kevyempi, hieman pienempi ja ulokkeiden vuoksi siihen saa hieman vähemmän tavaraa kuin yritysmuuttolaatikkoon. Tämä tekee laatikosta suositumman vaihtoehdon erityisesti kotimuuttoihin, joissa laatikoita joudutaan paljon kantelemaan. Kotimuuttolaatikot jäävät ikään kuin automaattisesti sopivampaan käsittelypainoon. Kirjojen ja muiden painavien tavaroiden pakkaamisessa täytyy silti olla varovainen, ettei tee laatikoista itselleen liian painavia. Erot laatikoiden välillä eivät joka tapauksessa ole kovin suuria. Yritysmuuttolaatikon suurin hyöty tulee suoremmista kulmista, jonka ansioista kansiot (ja jotkut muut tavarat) mahtuvat laatikkoon paremmin.

 

Päivävuokraus vai pakettivuokraus?

Päivävuokraus on tarkoitettu laatikoiden lyhytaikaisiin vuokraustarpeisiin. Mikäli haluat tehdä muuttopakkauksen rauhassa, suosittelemme tutustumaan myös 22 päivän pakettivuokraukseen. Pakettivuokraukset tulevat päivävuokrausta edullisemmaksi keskimäärin 12 vuokrapäivän jälkeen. Mikäli arvot vaihtoehtojen väliltä, suosittelemme aina pakettivuokrausta, koska kokemuksemme mukaan laatikoiden pitoaika on helppoa arvioida alakanttiin. Varsinkin muuton loppusuoralla voi viimeisten laatikoiden tyhjentämiseen kulua aikaa. Jos haluat vuokrata laatikot vielä tätä pidemmäksi ajaksi, suosittelemme pyytämään tarjouksen erikseen.

 

 

Täältä löydät kaikki vinkit laatikoiden vuokraukseen liittyen

Lisätiedot

 • Pituus n. 60 cm
 • Leveys n. 40 cm
 • Syvyys n. 30 cm
Muuttolaatikoita voidaan siirtää nokkakärryillä jopa 4 laatikkoa kerrallaan.
 • Toimitusmaksut

  Toimitus- ja noutopalvelumme toimii pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla. Hinnoittelu määräytyy eri vyöhykkeiden mukaan:

  Vyöhyke 1: 19,00 € / ajokerta (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen).
  Vyöhyke 2: 29,00 € / ajokerta (Kerava, Klaukkala, Veikkola, Söderkulla).
  Vyöhyke 3: 34,00 € / ajokerta (Järvenpää, Nurmijärvi KK, Kirkkonummen keskusta, Nikkilä).
  Vyöhyke 4: 41,00 € / ajokerta (Röykkä, Anttila, Kulloo, Jorvas, Kellokoski)
  Vyöhyke 5: 57,00 € / ajokerta (Porvoo, Rajamäki, Siuntio, Upinniemi, Vihti, Jokela).
  Vyöhyke 6: 77,00 € / ajokerta (Hyvinkää, Kerkkoo, Kaarenkylä, Lohja, Mäntsälä).
  Vyöhyke 7: 97 € / ajokerta (Riihimäki).
  Vyöhyke 8: 117 € / ajokerta (Loviisa, Karkkila).

  Kuljetamme ja toimitamme tuotteitamme myös muille alueille erikseen tehtävän tarjouksen mukaan. Teemme muiden alueiden kuljetuksissa yhteistyötä rahtiliikkeiden kanssa ja kuljetusmaksun suuruuteen vaikuttaa mm. kuljetettava laatikkomäärä sekä toimitusosoitteen sijainti.

  Lue lisää toimituksistamme!

 • Tuotteiden toimitus, nouto ja palautus

  Voit noutaa ja palauttaa tuotteesi suoraan toimipisteellemme aukioloaikojemme puitteissa, tai tilata kuljetuspalvelumme hoitamaan kuljetukset. Kuljetamme vuokra- ja myyntituotteitamme pääosin pääkaupunkiseudun alueella, mutta teemme myös mielellämme tarjouksen muille alueille.

  Tutustu kuljetuspalveluumme!

 • Vuokrausehdot

  Asiakkaamme sitoutuvat Suomen Muuttolaatikko Oy:n yleisiin vuokrausehtoihin vuokratessaan meiltä muuttolaatikoita tai -välineitä. Vuokrausehdot eivät koske suojaus- ja pakkaustarvikemyyntiä.

  Tutustu vuokrausehtoihimme!